Vásarnap, június 18-án Lukács János vezetésével vonatozhattok és tekerhettek egy jót családotokkal a környéken!

A túrát iskoláskorú gyerekeknek ajánljuk, akik sebességváltós biciklivel jönnek, és már van legalább minimális gyakorlatuk a biciklizésben. Vonattal utazunk Szucságig, és onnan jövünk haza a gerincen, a Szamos és a Nádas között, majd a Falumúzeumnál ér véget a túra.

Sisak viselése melegen ajánlott, a láthatósági mellény sem árt. Erdei utakon megyünk, tehát autóval nem igazán fogunk találkozni. Indulás előtt ajánlott ellenőrizni a váltók és a fékek működését. Hozni kell: szendvicset, bőségesen innivalót (legjobb a tiszta víz), édességet, focilabdát, alapszerszámokat, akinek van, az hozzon pótgumit is. Mi viszünk néhányat, de nem biztos, hogy mindenféle méretű kerékre lesz megfelelő).

Túl sok ruhára nem lesz szükség, de egy melegítőt biztonság kedvéért be lehet tenni a hátizsákba. Lesz idő megállni, piknikezni, focizni valahol az erdőben. Estére el fog fáradni a társaság.

Csatlakozz a csapathoz! A részvétel ingyenes, viszont előzetes bejelentkezés szükséges! További információk és bejelentkezés: janoslukacs@yahoo.com.

Családos biciklitúra a Gyerekfesztivál második napján!
Megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.