Próbáltál már evőpálcikával enni? És apró dolgokat felcsipegetni, aztán egy másik helyre eljuttatni ugyanezekkel a trükkös eszközökkel? Nem is olyan egyszerű, mint hinnéd, de a Gyerekfesztiválon jól begyakorolhatod, hogy  ügyesen tudj majd a pálcikával bánni, mint egy igazi ázsiai. Tudtad, hogy a kínai kultúrában nagyon fontos szerepe van a sárkánynak, ezért sok mindenre ráfestik, rávésik, például csónakok orrára? A Gyerekfesztivál „Ázsiájában” ilyen csodálatos csónakot is láthatsz.

 

Ha pedig elegendő petákot gyűjtöttél akár itt is elkölthetted izgalmas, kreatív tevékenységekre. Készíthetsz olyan gilisztát, amelyet úgy tudsz mozgatni, mint a kínai utcai felvonulások hatalmas papírsárkányait, vagy színes rizsből alkothatsz kedved szerint.

Ha viszont úgy döntesz, inkább félretennéd a szorgalmasan megkeresett petákjaidat, arra is lehetőséged van, hogy betedd őket a bankba, ahol, ahogy az illik, kamatoznak is, így egy idő elteltével még több peták birtokosa lehetsz.

Az ilyen módon meggyarapodott vagyonodat egy valutaváltóban át is válthatod, az árfolyamnak megfelelően, hogy más „kontinenseken” is felhasználhasd őket.

 

ÁZSIA
Megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.