Tudtad, hogy az az ízletes, cukormázas lyukas fánk, amit a Memon is lehet venni, az Amerikai Egyesült Államokból származik, és, hogy az első felhőkarcolókat New Yorkban és Chicagóban építették? A Gyerekfesztiválon ezért „Amerikában” olyan tevékenységekkel várunk, melyek ezeket a jellegzetességeket használják fel játékos módon, hogy minél több érdekesebbnél-érdekesebb dolgot tudhass meg erről az ezer arcú kontinensről.

Hallottál már Amerika őslakosairól, akiket indiánoknak szoktak hívni, és arról, hogy milyen jó íjászok és lovasok voltak? Ha te is szeretnéd kipróbálni, hogy milyen lehet kifeszíteni egy íjat és figyelni, ahogy a nyíl szélsebesen száguld, és végül célba talál, akkor a játékok során összegyűjtött petákjaidat a Gyerekfesztivál mini Amerikájában arra is felhasználhatod, hogy íjászati különórákat vegyél.

És azt tudtad, hogy a Moby-Dicket, a hatalmas bálnáról szóló könyvet egy amerikai író, Hermann Melville írta? A Gyerekfesztiválon  olyan bálnákkal is találkozhatsz, melyek a kedvedért ping-pong labdákat egyensúlyoznak a hátukból feltörő vízsugáron.

HollywooDIA is téged vár, 6 vetítéssel.

Szóval érdemes „Amerikában” is szorgosan gyűjtögetni a petákokat, melyek megszerzése és elköltése egyaránt rendkívül jó móka.

AMERIKA
Megosztom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.